Időpont foglalás

Az időpont foglalás lehetősége 2019 decemberétől él!

Tervezett vizsgálat, gondozás, beavatkozás esetén rendelésünkre időpont egyeztetésre van lehetőség.

A hosszas várakozás elkerülése érdekében kérjük Tisztelt Betegeinket, hogy tervezhető esetekre (pl. szakvizsgálatok, zárójelentések, laborvizsgálatok eredményének átbeszélése, krónikus betegségek gondozása) lehetőleg az alábbi linken szíveskedjenek időpontot egyeztetni:

https://www.infomix.hu/IxPortal/IxNetEK/Reservation/Pages/Login.aspx 

Akinek valamilyen okból nincs lehetősége a fenti linken időpontot kérni, Icunál személyesen egyeztethet időpontot 2-3 munkanappal korábban.

Okostelefonos program

Kifejezetten a praxis páciensei részére elérhető rendelési időben (lehet, hogy azon kívül is, sajnos mivel nem tartozom a praxisba, nem tudtam kipróbálni) a számítógépes szoftverünk "Ixphone" nevű modulja az alábbi linken:

https://egervarrendelo.ddns.net/ixnet/ 

A modul jelenlegi funkciói mellé terv szerint a jövő (2020) év során csatlakozik a beteghívó rendszer, mely segítségével látható lesz, hogy éppen hányan tartózkodnak egyszerre a váróban, ezzel is csökkenthető lesz remélhetőleg a várakozási idő.

További fejlesztési terv a felületre (illetve a megfelelő adatokkal regisztrált előjegyző központba) a rendszeresen szedett gyógyszerek terápiás lapjának megjelenítése, valamint erről a jogszabályban meghatározott időpontig e-recept igénylése.

Ezen változásokról életbe lépésükkor természetesen majd az újdonságok menüben részletes tájékoztatást adunk.

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el